IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм вече е горд собственик на имение за 5 милиона

26 май 2021 10 40

Имотът разполага с басейн, огромен заден двор и къща за гости

Снимка: БГНЕС

Инвестицията в недвижимо имущество винаги е била привлекателна за холивудските звезди. След като се сдобиват с най-бързите коли, скъпите тоалети и бляскавите аксесоари, те нямат друг избор освен да вложат несметното си богатство в няколко имота, които в бъдеще могат да ги измъкнат от финансова криза. Именно затова често ставаме свидетели на закупуване на къща или апартамент, който само след две-три години отново е пуснат на пазара, но цената му е вдигната, защото в него е живяла холивудска звезда.

Чанинг Тейтъм може да следва точно тази тенденция, след като стана ясно, че се е сдобил с ново имение за над 5 милиона долара. Разположена в Лос Анджелис, къщата е построена главно от дърво и камък и разполага с всекидневна с камина, басейн, голям заден двор и къща за гости. От каменните стени до непокритите дървени подове и тавани, този дом определено е далеч по-различен от модерните имения, често срещани в Холивуд.

Фамилната стая разполага с дървени стени, високи тавани и величествена камина, разположена под обширен полилей. Не по-малко впечатляваща е и живописната кухня с трапезария. Чанинг ще може да изпробва готварските си умения на дългия дървен плот, разположен до каменна стена. Трапезарията пък разполага с каменни стени, дървени високи греди и таван, от който виси кристален полилей. Спалните също са толкова живописни, колкото и останалата част от къщата. Облицована в дървени панели, една от стаите има капандура и директен достъп до покрива.

Но може би едно от най-привлекателните неща на имота е разкошният заден двор. Предлагащ спасени от суматохата на Лос Анджелис, той разполага с басейн, баскетболно игрище и облицовани с камък пътеки, простиращи се от единия до другия край на двора.

В допълнение към този дом Чанинг все още притежава имение на стойност 6 милиона долара до Бевърли Хилс. Къщата обаче е записана и на името на бившата му съпруга Джена Дюан, като от няколко години е в ремонт. Двамата актьори финализираха развода си през 2019 година след 10-годишен брак. Те имат и дъщеря Евърли, която е на седем.

Оттогава Тейтъм беше на два пъти във връзка с певицата Джеси Джей, но нещата между тях така и не потръгнаха. Джена, от своя страна, намери любовта в лицето на Стив Кази, с когото вече е сгодена и има син.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари