IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свободен и щастлив: Чанинг Тейтъм с нова прическа

25 ноември 2020 17 40

„Имам толкова много любов в сърцето си“, коментира той

БГНЕС

Свободен и щастлив. Това е статусът на Чанинг Тейтъм в момента. Американският актьор, който от тази пролет няма гадже, се похвали в социалните мрежи, че е приключил със снимките на своя филм. Ето защо е решил да смени прическата си.

„Няма нищо по-удовлетворяващо да приключиш с трудна работа. След което да обръснеш косата си и да се освободиш от героя си. Това е вид ритуал, начин да се освободя, а да бъда свободен е моята основна мисия“, коментира той.

Макар и все още да не е открил новата си половинка, Тейтъм написа шеговито, че „има толкова много любов в сърцето си и благодари на екипа, който стои зад филма „Dog“. С него той прави дебюта си в киното като режисьор.

Чанинг споделя снимка с новата си прическа, под която феновете му пишат, че нямат търпение да дойде премиерата на филма, чийто сюжет е посветен на неговия любим домашен любимец – кучето Лулу, което той губи преди повече от година.

За да покаже, че е превъзмогнал смъртта на животното, по-рано този месец Тейтъм сподели, че вече е горд притежател на 12-месечна холандска овчарка. Той вече ѝ е дал името Рук.

„След като загубих Лулу, не знаех дали и кога ще съм готов да си взема ново куче. Но то ме потърси, срещнахме погледи и сякаш се познахме. Надявам се да мога да се справя с малкото плъхче гангстер. Ха-ха. Това е псевдонимът му, когато не ме слуша, понякога се държи като голям дивак“, коментира холивудската звезда.

Очаква се премиерата на филма, който е определен като комедия, да бъде през май 2021 г. В него главният герой Рейнджър Бригс и въпросното куче пътуват по цялото тихоокеанско крайбрежие, за да стигнат за погребението на приятел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари