IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум отпразнува първия рожден ден на дъщеря си

30 август 2021 17 50

Той си спомни и за ужасяващ инцидент през 1998 година

Снимка: Getty Images

Орландо Блум е горд баща на дъщеричка и иска целият свят да го разбере. 

По-рано през седмицата актьорът сподели в социалните мрежи, че дъщеря му Дейзи Доув става на една годинка. Споделяйки снимка на прекрасна единица, направена от цветя, Блум доказа, че ще направи всичко възможно, за да може рождения ден на Дейзи да е запомнящ се. "Подаръкът, който не спира да дава, е любовта на едно дете", написа той върху снимката. 

Годеницата му Кейти Пери също отбеляза рождения ден на дъщеря си. "Преди една година животът ми започна... Честит първи рожден ден на моята Дейзи Доув", написа изпълнителката в Туитър. 

Блум и Пери посрещнаха дъщеря си Дейзи през август 2020 година. Това е второ дете за актьора, като той има 10-годишен син Флин от брака си с Миранда Кер. Раждането на Дейзи беше съобщено в страницата на УНИЦЕФ, като по този начин родителите искаха да привлекат вниманието към организацията Goodwill Ambassadors. Те публикуваха черно-бяла снимка на ръчичката на бебето, която е хванала пръста на Блум, а Пери държи дъщеря си за китката. 

"Изпълнени сме с любов и щастие от безопасното и здравословно раждане на нашата дъщеря", написаха гордите родители. През май Кейти сподели, че дъщеря й вече се опитва да лази и дори има един зъб. "Всъщност зъбът й доста прилича на един от моите. Имам доста хубави горни зъби, но ако видите долните, ще забележите, че са доста интересни. Но мисля, че това е чаровно", казва тя пред Раян Сикрест.

Пери също така призна пред L'Officiel", че е била доста притеснена от майчинството. Преди да роди тя е започнала "лечебно пътуване", в което е научила от какво точно се бои и как да победи този страх.  

Годеникът й Орландо Блум пък си спомни за ужасяващ инцидент, който едва не го е убил. През 1998 година той пада през три етажа и чупи гръбнака си. Актьорът признава, че е имало възможност да остане парализиран или въобще да не оцелее. "Всеки ден съм благодарен за крайниците си, които ми позволяват да атакувам лимита си и да живея на ръба (малко по-безопасно от преди)", написа той в социалните мрежи под две снимки, на които кара колело. 

През 2005 година той говори за инцидента пред списание GQ. Блум се е катерил по тераса на покрива на сграда, когато дренажната тръба, по която се е катерил, се е сринала. Актьорът пада няколко етажа, като при това чупи прешлените си. "Дотогава не мислех много за живота и смъртта - мислех, че съм непобедим. А след това в продължение на четири дни само мислех как ще живея в инвалидна количка", казва той.

Допълва, че този период е създал доста тъмни мисли ума му. Тогава е разбрал, че или ще има възможност да ходи, или ще остане инвалид за цял живот. "Докторът ми каза, че не е сигурен в сериозността на контузията ми", признава Блум. Въпреки че му е било казано, че може никога да не проходи, актьорът има "чудодейно възстановяване". След няколко операции, той не само че се оправя, но и създава успешна кариера в Холивуд. 

Само 18 месеца след падането, Орландо получава ролята на Леголас във "Властелинът на пръстените" и дори има възможност да язди кон. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари