IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум събра погледите, плувайки без бански

16 август 2021 17 40

Звездата качи видео само по прасковка

БГНЕС/IStockphoto

Лято е, температурите навън все още са високи и всеки търси начини за разхлаждане. Едни са на море, други ходят на басейн, а други търсят прохладата на планината. Да вземем, например, Орландо Блум, който е избрал последния вариант. И като типичен агличанин, го виждаме да се къпе в ледените води на някое езеро. При това как - без дрехи!

Половинката на Кейти Пери не се срамува да покаже своето топлес изживяване в Instagram, споделяйки снимки и клипове. 

Макар Орландо да е закрил задните си части с емотиконка на праскова, постът му бързо събра над 360 хиляди харесвания. 

На един от кадрите Блум е застанл пред езерото (което не уточнява къде точно се намира). Той е без дрехи, като единствено е закрил интимните си части с риза. А от другата му страна се виждат семейства, които са дошли да си почиват край водата. 

„Значи така водата се превръща във вино...“, „Няма значение какво публикуваш, винаги ще те виждам като елф“, „Не отново“, „Прасковка“, пишат фенове под снимките и видеото с голия Орландо. 

Гуинет Полтроу, Кортни Кокс, Люк Еван, са само част от звездите, харесали топлес банята на Блум. 

В края на месеца актьорът и половинката му ще отпразнуват първия рожден ден на своята дъщеричка Дейзи. На партито със сигурност ще присъства и синът на таткото, който е от брака му с Миранда Кер. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари