IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтичното лято продължава: Кейти Пери и Орландо Блум посетиха и Турция

5 юли 2021 16 30

Преди това двамата бяха във Венеция

Снимка: Getty

Кейти Пери и Орландо Блум продължават да се носят на крилете на любовта!

Двойката, която посрещна дъщеря Дейзи през август 2020 година, сега най-накрая има възможност за малка почивка. Тъй като миналата година пандемията удари сериозно надеждите им за пътуване, то сега Блум и Пери наваксват изгубеното време. Преди няколко седмици те посетиха Венеция, след което беше време за нещо по-топло и на брега на морето.

Звездите кацнаха в Турция, откъдето споделиха спиращи дъха снимки, доказвайки че любовта им все още е жива. Стоейки на ръба на безкраен басейн в луксозен комплекс, Блум и Пери споделят целувка, като изпълнителката дори е вдигнала единия си крак и здраво е хванала годеника си за врата. „Безкрайност и отвъд“, написа Кейти под любовния кадър, цитирайки анимацията „Играта на играчките“. На друга снимка пък влюбените вече се усмихват широко към камерата, а зад тях се вижда красив фон.

Кадрите веднага бяха прихванати от фенове и приятели на двойката, като множеството коментари посочваха колко красиво е мястото, на което Кейти и Орландо се намират. „Ето това е истинската любов“, „Вие сте определение за безкрайна обич и красота“, „Добре дошли в Турция, насладете се на почивката си“, е само част от написаното в Instagram.

Снимките от южната ни съседка идват само няколко дни, след като Блум сподели кадър, на който държи за ръцете Кейти и 10-годишния си син Флин, който е от брака му с Миранда Кер. „Семейна любов“, написа той в социалните мрежи.

Миналия месец пък Пери нарече годеника си „човекът, който ми направи най-прекрасния подарък“, поздравявайки го за Деня на бащата. В чест на празника изпълнителката публикува видео, което е заснето в болницата само няколко минути след раждането на Дейзи. В клипа се вижда как Блум е облечен в медицинско облекло и държи голяма тонколона, от която свири спокойна музика.

През февруари Кейти сподели, че раждането на дъщеря ѝ е „най-доброто решение, което съм взимала през целия си живот“. Тя допълни, че Блум доста помага в грижите и си личи, че е имал 10-годишна подготовка. „Той е невероятен. И двамата сме много влюбени в дъщеря ни и сме благодарни“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари