IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун сподели, че 11-месечният й племенник е починал

31 август 2021 17 50

Причината е отказ на всички органи

Снимка: Getty Images

Шарън Стоун тъгува по 11-месечния си племенник и кръщелник, който загуби битката си за живот.

В понеделник, 30 август, актрисата сподели трогателно видео, с което почете паметта на Ривър Уилям Стоун, пишейки датата му на раждане и смърт. Клипът показва домашни кадри на момченцето на фона на песента "Tears in Heaven" от Ерик Клаптън. Новината за смъртта идва само няколко дни, след като Стоун разкри, че племенникът й е бил интибиран заради тотален отказ на всички органи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

"Племенникът ми и кръщелник Ривър Стоун е бил намерен в креватчето си с тотален отказ на всички органи. Моля ви, молете се за него. Трябва ни чудо", написа актрисата преди дни. В коментарите тя получи подкрепа от някои от известните си приятели, включително Шон Хейс, Лесли Джордан, Селма Блеър, Анди Макдоуел и други. 

По това време Шарън, която в момента е във Венеция, не сподели повече детайли за състоянието на Ривър. Кейт Хъдсън също се включи в молитвите за момченцето, като написа, че изпраща "светлина и любов" към цялото семейство. "Моля се за Ривър и за цялото ти семейство", добави Руби Роуз. За съжаление Ривър не успява да се пребори за живота си и умира на 11-месечна възраст.

Шарън Стоун е майка на трима сина - 15-годишният Куин, 16-годишният Лейърд и 21-годишният Роан. През 2017 година тя говори за факта, че е стнала майка чрез осиновяване. "Майчинството не дойде лесно, но пък предостави любов на моите ангели. Ние сме едно щастливо и късметллийско семейство. Това е нашето мото", категорична е актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Допълва, че всеки един от нас има избор за това на какво да научи децата си и затова трябва да вървим с високо вдигната глава и да приемем любовта. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари