IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун заплашена с уволнение, настоявала за ваксини

5 август 2021 08 30

Звездата отказва да снима, ако всички не се ваксинират

Снимка: БГНЕС

Актрисата Шарън Стоун (63) сподели, че за нея работата на снимачната площадка трябва да бъде обвързана с ваксинация. Звездата, която в момента работи по снимките на сериал в Атланта е категорична, че всички от екипа трябва да се ваксинират, което й е навлякло проблеми и дори заплахи, че ще загуби ролята.

Във видео пред Deadline, звездата сподели:

„Предложиха ми работа, страхотна работа, която наистина искам да направя в Атланта. Но гилдията на продуцентите не гарантира, че всеки на снимачната площадка ще бъде ваксиниран. Ще работя ли с хора, които нямат ваксина? Не, няма. Заплашиха ли ме, че ще загубя работата си? Да. Ще загубя ли работата си, ако не всеки се ваксинира? Да, ще я загубя. Ще продължавам ли да настоявам всички да се ваксинират? Да, ще го направя, защото е недопустимо да ходим на работа на място, на което не сме защитени“, обясни Стоун.

На 19 юли SAG-AFTRA, в чийто борд участва Шарън, пусна прессъобщение, в което обяснява, че вече има опция за ваксинация на снимачните площадки на сериали и филми. Също така продуцентите ще имат възможността да имплементират политика за задължителна ваксина за участие в продукциите им или не.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари