IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун си спомня за тежките месеци на майчинство

1 септември 2021 14 50

Актрисата споделя, че била в делириум в началото след раждането на Ава Фелипе

Снимка: Getty Images

Първите месеци на Рийз Уидърспун като майка не са били сбъдната мечта. 

В последния епизод на подкаста Armchair Expert на Даск Шепърд актрисата говори за трудностите, пред които е била изправена след раждането на дъщеря си Ава Фелипе. Рийз разкрива, че не имала подкрепата, която й е била нужна и в началото си е мислила, че няма да се справи. "Опитах се да стисна зъби и в продължение на пет месеца не спах. Тогава изпаднах в делириум", допълва звездата. 

Тя казва, че не е имала възможност да работи в пърите месеци след раждането, защото цялото й внимание и сили са били насочени към дъщеря й. "Имах късмета да имам спестени пари и успях да се справя. Но това със сигурност не е работа за един човек. Бих казала дори, че не е работа за двама души", допълва актрисата. 

Рийз ражда Ава Фелипе през септември 1999 година, когато е на 23 години, два месеца след сватбата си с Райън Фелипе. Двамата посрещат и син Дийкон през октомври 2003 година, но се разделят през 2006-а. По това време говорител казва, че актьорите остават фокусирани върху отглеждането на децата и молят да бъде уважено личното им пространство. 

Двойката рядко говори за развода си, но през 2015 година Райън споделя, че звездния им статут и младостта им са изиграли важна роля при развода. "Мисля, че се оженихме твърде млади. Мисля, че и известността ни създаде малко проблеми, защото просто имаше твърде много шум около връзката", разкрива той. 

Уидърспун пък казва, че по онова време по-скоро е обръщала внимание на щастието на Райън, отколкото на своето собствено. "Не бях добра в защитата на себе си. Прекарах по-голямата част от 20-те ми години в опити да задоволя другите хора, отколкото да се опитвам да разбера какво да правя с живота си и да съм щастлива", добавя актрисата. Споделя, че не вини никого за развода, защото не иска негативизъм или омраза в ежедневието си. 

Рийз и Райън вече продължиха напред с живота си, като идеално се справят с отглеждането на двете си деца. Те дори искат да ги научат как да бъдат самостоятелни, изпращайки ги в на лагер, където да научат различни неща за живота. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари