IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун била ужасена, че станала майка на 22 години

17 септември 2020 17 50

Ето какво сподели пред приятелката си Дрю Баримор

Снимка: БГНЕС

Макар и да става съвсем млада майка, Рийз Уидърспун успява да направи силна кариера в киното, участвайки в много филми и телевизионни сериали и получавайки престижни филмови отличия.

Сега актрисата е на 44,а  става майка още на 22, когато кариерата ѝ едва започва. Тя забременява и тогава вярва, че няма да има никакъв успех в киното.
Звездата от „Сутрешното шоу“ разказа за това в предаването на Дрю Баримор, с която е и лична приятелка.

Рийз призна, че е била ужасена, когато е научила за първата си бременност. „Бях много уплашена. Не знаех как да съчетая работата и майчинството, но просто трябваше да го направя“, каза тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Уидърспун не можела да прекарва много време с дъщеря си Ава и сина си Дийкън, които сега са съответно на 21 и 16 години, затова се обърнала за помощ към роднини. „Снимах се във филми, но тогава не бях тази, която можеше да изисква снимките да се провеждат близо до училището на децата ми. Нямах власт и лост в моята индустрия. Бях същата като всички други майки, които се опитаха да отгледат децата си“, споделя звездата от „Професия блондинка“. 

В заключение тя отбеляза, че отглеждането на деца е много трудно, но всички усилия си заслужават. Именно децата станаха смисълът на живота за Рийз.
Уидърспун има две по-големи деца от първия си брак с актьора Райън Филип, както и най-малкия син Тенеси от връзката с Джим Тот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари