IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиара и Ванеса Брайънт - две леопардови кралици в Италия

2 септември 2021 15 00

Дамите се наслаждават на почивката и на модното дефиле на Dolce & Gabbana

Снимка: Getty Images

Сиара и Ванеса Брайънт са повече от приятелки, те са две страни на един и същи човек. 

Това се доказа от последното им пътуване до Италия, от което те споделиха снимки в социалните мрежи. На тях звездите са облечени по идентичен начин, носейки леопардови халати, бели кърпи за глава, черни слънчеви очила и редица златни и диамантени бижута. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

"Сутрини във Венеция. Добро утро", написа Сиара в публикацията. Изпълнителката и Ванеса пристигнаха във Венеция, за да станат част от звездната публика на ревюто на Dolce & Gabbana на площад Сан Марко. За събитието Сиара замени халата с оранжева рокля, която чудесно описваше високата й стегната фигура. Моделът беше с огромна цепка и беше допълнен от висящи обеци и множество гривни. 

Сиара позволи на феновете си да станат част от звездното ревю, като сподели клипове и снимки, на които позира с Ванеса Брайънт, Дженифър Лопес, Дженифър Хъдсън, Вин Дизен и Зоуи Салдана. Съпругата на покойния Коби Брайънт заложи на синя сатенена рокля с дълбоко деколте, която беше леко събрана в кръста. "Белисимо, браво", написа тя по повод модното ревю. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Ванеса публикува обща снимка със Сиара и Дженифър Лопес, след което към тях се присъедини и Зоуи Салдана. От кадрите се вижда, че дамите си прекарват повече от добре, правейки забавни физиономии към камерата. Дженифър Хъдсън, която беше избрала прекрасна златна рокля, също участва в звездната фотосесия. Малко по-рано тя сподели снимки, на които показва тоалета си и заяви, че уикендът е бил като истинска приказка. Изпълнителката изпя арията Nessum Dorma от операта на Джакомо Пучини "Турандот", с което остави без дъх цялата публика. 

На събитието също така присъстваха Хайди Клум, Хелън Мирън, Крис Дженър, Корти Кардашян, Травис Баркър, Моника Белучи, Крисчън Бейл и Мария Бакалова. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

"За нас Венеция представлява перфектната хармония от противоположностите, които се привличат. Тя е романтична и чувствена, меланхолична и радостна, рационална и далновидна, светла и тъмна, свещена и нечестна, черна и златна", казват Доминико Долче и Стефано Габана. Допълват, че това е градът на Казанова, на историческия Карнавал, и на големите канали. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари