IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За годишнината си: Ръсел Уилсън и Сиара се превъплътиха в Чарлз и Даяна

9 юли 2021 08 40

„Ти винаги ме караш да се чувствам като принцеса“, написа изпълнителката

Снимка: Getty

Сиара и Ръсел Уилсън явно толкова силно мечтаят да бъдат кралско семейство, че са решили да се превъплътят в принцеса Даяна и принц Чарлз поне за ден.

Двойката сподели няколко снимки от ваканцията си във Венеция, където отпразнуваха петата си годишнина от сватбата. В една от публикациите Сиара и Ръсел излизат от същата сграда, която беше посетена от принц Чарлз и принцеса Даяна през далечната 1985 година. Също както кралското семейство, звездите от Америка са придружавани от двама мускулести мъже, които служат за охрана.

„Ти винаги ме караш да се чувствам като принцеса“, написа Сиара в социалните мрежи. Въпреки че нямат досег до кралския двор, семейство Уилсън не могат да се оплачат от внимание и разкош. Във вторник те отбелязаха петата годишнина от сватбата си, която се състоя в Англия. На една от снимките от звездното парти се вижда как щастливата двойка и техните гости позират пред замъка Пекфортън в Чешър. Уилсън е облечен в специално направен смокинг на Giorgio Armani, като марката беше избрана и за костюмите на шаферите.

Сиара, от своя страна, се появи в уникална булчинска рокля на Cavalli от колекцията за висша мода, включваща дантела и флорални апликации с дълъг шлейф и воал, а шаферките носеха персонализирани черни сатенени рокли, изработени индивидуално за тях от Майкъл Костело. Това е бил подаръкът им от булката.

Цялото събитие – от интимната церемония, която се провела под музиката на Марвин Сап, до партито, включващо появата на групата Earth, Wind & Fire и продължила с музиката на DJ Nabs – е била планирана от Минди Уайс, чийто списък с клиенти включва имена като Никол Ричи и Фърги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

А що се отнася до истинската кралска сватба, феновете могат да се докоснат до част от емоцията, изпитана преди повече от три десетилетия. В замъка Кенсингтън се провежда изложба, на която е изложена булчинската рокля на принцеса Даяна и ще остане там до 2 януари. Посетителите могат да разгледат сложните детайли на тоалета – от заобленото деколте до издутите ръкави, декорирани с лъкове – и разбира се, невероятният 7-метров воал, който се плъзгаше по стълбите на катедралата „Свети Павел“ през юли 1981 година.

Това е първият път, в който роклята на Даяна е показвана пред феновете след 25-годишна пауза. Последният път, когато това се случи, беше през 1998 година в дома на принцесата в Алтроп, година след смъртта ѝ. „Ще е все едно да се видя със стар приятел. Гледах снимките днес и не можех да повярвам колко много пайети сме зашили. Това ще бъде невероятна изложба“, казва дизайнерката Елизабет Еманюел пред списание People.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари