IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Година след раждането: Сиара отслабна със 17 килограма

16 юни 2021 16 30

„Трябваше да бъда много фокусирана, отдадена и постоянна“, казва звездата

Снимка: Getty

Сиара вече може да се похвали, че е постигнала желаното тегло.

Изпълнителката използва социалните мрежи, за да сподели последния си успех, разкривайки че е отслабнала със 17 килограма само година след раждането на третото си дете. 35-годишната звезда се включи в множество предизвикателства през изминалата година, за да може отново да влезе в старите си дрехи.

„Казах сбогом на последните 5 килограма, които се опитвах да сваля през последните 5 седмици. Казвам здравей на теглото си преди забременяването! Гордея се със себе си!“, написа Сиара в Instagram. Тя благодари на всички, които са вярвали в нея и са ѝ помогнали да постигне целта си. Звездата се опита да вдъхнови своите последователи и да ги насърчи да вярват повече в себе си, защото само така ще стигнат върха.

Изпълнителката призна, че сега се чувства още по-мотивирана да се грижи за тялото и здравето си, превръщайки здравословното хранене и тренировките в приоритет. „Целта изискваше много фокус, отдаденост и постоянство“, разкрива тя. Все пак допълва, че процесът е бил изключително забавен, тъй като е трябвало да намира баланса между отглеждането на три деца, вършенето на професионални задължения, пътуване и тренировки. „Но все пак съм горда, че успях. Чувството е невероятно!“.

Това не е първият път, в който Сиара говори за плановете си за по-здравословен живот. През октомври тя отпразнува 35-ия си рожден ден със съобщение за теглото си след раждането. Тогава ѝ оставаше да свали 15 килограма, като заяви, че се чувства добре и обича всяка една стъпка от тренировъчния процес.

През юли Сиара и съпругът ѝ Ръсел Уилсън посрещнаха второто си дете заедно – син Уин. Двамата са родители и на 4-годишната Сиена Принсес, а изпълнителката е майка и на 7-годишния Фючър, когото споделя с бившия си приятел Фючър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари