IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение: Сиара с перфектното тяло за плажа

2 април 2021 14 30

Изпълнителката следва стриктна, но не ограничителна диета

Снимка: Getty

Сиара за пореден път доказва, че всяка жена може да бъде секси, независимо от това колко деца е родила. Изпълнителката посрещна третия си наследник – Уин, през юли 2020 година и оттогава прекарва значително време във фитнеса и резултатите не закъсняха. Само няколко седмици след раждането, тя се похвали със стегнат корем и заяви, че е свалила по-голямата част от теглото, което е наддала по време на бременността.

Сега Сиара иска да покаже, че не се е отказала от целта си да изглежда перфектно на плажа и демонстрира стегнати крака и дупе. В нови снимки, направени от съпруга ѝ Ръсел Уилсън и публикувани в социалните мрежи, тя позира по перфектен начин пред камерата и е много лесно да я объркате с професионален модел.

Сякаш като за реклама на бански костюм, Сиара носи бял тоалет от две части на фона на синьото небе. Черната ѝ коса, направена на плитки, се спуска чак до земята, като по-голямата част най-вероятно е изкуствена. Това обаче по никакъв начин не ни интересува, тъй като бяхме заслепени от идеалната фигура на изпълнителката, като на преден план излизат стегнатите ѝ крака и задни части.

Очевидно е, че диетата и тренировките на звездата дават резултат. В месеците след раждането Сиара работи с приложението WW, където споделя своите постижения, с които се надява да мотивира все повече хора да се движат и да се хранят здравословно. Пред списание People Сиара разкрива, че диетата ѝ не е ограничаваща и не изключва никакви храни, а просто контролира количеството им.

„Мисля, че всеки трябва да се наслаждава на храната“, казва звездата пред InStyle. Режимът ѝ се състои в приема на повече въглехидрати през деня и повече протеин и мазнини вечер.

Що се отнася до тренировките ѝ, Сиара включва няколко различни метода за отслабване. Тя прави кардио, табата, силови упражнения, скачане и комбинация от всичко. Пред списание Cosmopolitan признава, че разделя сериите си на няколко части през целия ден, за да може да ги включи в натоварения си график. „Ставам сутринта, кърмя, след това хапвам, тренирам, отново кърмя, пак хапвам, тренирам, ям, правя трета тренировка и вечерям“, обяснява звездата.

Сиара споделя, че прави всичко това за себе си, защото по този начин се чувства добре. „В същото време искам и да изглеждам секси“, допълва тя. Е, този резултат със сигурност е постигнат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари