IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиара призна, че спира с драстичните диети

13 януари 2021 14 50

Изпълнителката споделя как се справя с фитнес целите си и как успява да бъде секси

Снимка: Getty

Сиара успя да постигне доста неща по време на пандемията. Тя създаде компания със съпруга си Ръсел Уилсън, която включва модна линия и парфюми; работи по новия си албум и предстоящо турне, като в същото време успя да роди и третото си дете. Това обаче не е всичко. След раждането през юли, Сиара се фокусира върху тялото си и успя да свали 13 килограма, след като се присъедини към Кейт Хъдсън и програмата Weight Watchers.

Звездата говори открито пред InStyle, споделяйки своята фитнес рутина, защо спира с традиционните ограничителни диети и собствената ѝ дефиниция за това да бъде секси. Съвсем наскоро Сиара разкри в социалните мрежи, че е преполовила пътя към постигането на желаното тегло след раждането на сина си Уин през юли месец.

„Тренирам повече от всякога и въпреки карантината гледам да съм ангажирана през целия ден“, казва изпълнителката пред InStyle. Добавя, че балансирането между две деца и бебе е доста трудно и постоянно се появяват предизвикателства, с които трябва да се справя. „Има моменти, в които се опитвам да нахраня Уин, но в същото време трябва и да се грижа за по-големите си деца“. Сиара признава, че в миналото се е доверявала на драстични диети, които са забранявали огромен брой хранителни продукти. За щастие, тя се осъзнава и започва да яде по-здравословно и да тренира по-често.

Според нея, новата програма, на която залага, ѝ позволява да яде всички храни, които обича и в същото време да поддържа добра фигура. „Когато имаш възможност да похапваш такива неща, това те прави щастлив и сериозно променя начина ти на мислене относно диетите“, споделя Сиара. Тя се обръща към почитателите си, казвайки им че не трябва да се подлагат на екстремни хранителни режими, за да постигнат целта си.

Що се отнася до тренировките, Сиара е успяла да намери правилната формула за мотивация. Тя се съревновава със своите приятели и близки и постоянно се опитва да ги победи. „Аз съм спортна личност и обичам да бъда на върха. Смятам, че такъв подход може да ти помогне да постигнеш добри резултати и да ги задържиш за дълго време“, споделя тя пред InStyle. Звездата се доверява на личния си треньор Декър Дейвси, който успява да направи всяка една тренировка забавна и различна.

По време на бременността си Сиара е страдала от състоянието диастаза ректи, при което коремните мускули се раздалечават. Именно заради това Декър е трябвало да намери план, в който да се фокусира върху тях и стягането им. Двамата правят няколко основни упражнения, които обаче са доста по-трудни от обикновените коремни преси. „Може да бъдат доста предизвикателни, но на мен това ми харесва“, казва изпълнителката.

Както всички нас, и Сиара има дни, в които просто иска да си лежи в леглото. Тогава обаче мотивацията ѝ е провокирана от децата и цялото ѝ семейство, за които тя иска да бъде здрава и във форма. В същия момент звездата иска да научи малчуганите си, че целите могат да бъдат постигнати, ако си упорит и вървиш към тях с малки стъпки всеки ден. „Вярвам, че всеки от нас трябва да даде най-доброто от себе си, да бъде позитивен, да вярва в себе си и да остане фокусиран върху резултата“.

По време на карантината изпълнителката не забравя да се грижи за себе си. Въпреки натоварения домашен живот и грижата за три деца, тя все пак успява да си създаде лично време за няколко минути. „Ставам, оправям си косата и се уверявам, че веждите ми са добре оформени“, казва тя пред InStyle. Сиара споделя, че не излиза от къщата си, но пък в същото време иска да се чувства добре и да се хареса, когато мине покрай огледалото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари