IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти тенденции: Сиара и косата ѝ в леденосиньо

18 ноември 2020 10 30

Изпълнителката показа трансформацията в Instagram

Снимка: БГНЕС

Пандемията и изолацията ни накараха да помислим за някаква промяна, която можем да направим съвсем сами у дома. Много от нас заложиха на трансформация във визията, фокусирайки се върху тялото и косата. Част от звездите също поеха в тази посока, като Ребъл Уилсън заяви, че 2020 година ще бъде повратна точка в живота ѝ и досега е свалила около 75 килограма. Нейни колежки обаче решиха да бъдат малко по-лежерни и промениха само прическата или цвета на косата си.

Една от тези дами е Сиара, която съвсем наскоро посрещна третото си дете. Бременност по време на пандемия със сигурност е малко по-трудна от нормалната и ти дава доста време да помислиш над нещата от живота. Най-вероятно това е била една от основните задачи на Сиара, която наред с това често публикуваше снимки и клипчета в социалните мрежи. Изпълнителката документираше почти всеки момент от бременността си – от разкриването на пола до заснемането на видео към новата ѝ песен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Всичко това обаче вече е в миналото, тъй като преди три месеца Сиара и съпругът ѝ Ръсел Уилсън посрещнаха второто си дете заедно – Уин. Това е трето дете за изпълнителката, която отглежда и 6-годишния си син Фючър, когото споделя с бившия си приятел Фючър и 3-годишната дъщеря Сиена, която отново е от Ръсел.

Сега, когато вече не ѝ се налага да се справя с огромния корем, Сиара има малко повече време за себе си и обръща внимание на визията. Звездата разкри, че е направила коренна промяна в прическата си, боядисвайки косата си в леденосиньо. Тя публикува снимка в социалните мрежи, където заяви, че цветът е напълно подходящ за есента и зимата. Сиара благодари на Сезар Рамирес, който е отговорен за промяната. Що се отнася за оформянето на косата, то заслугата е изцяло на изпълнителката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Сиара е известна със своите чести промени в прическите. През годините тя е опитала няколко различни нюанса на русото и кафявото, а през 2016 година се появи на MET-гала със сив цвят. Това обаче е първият път, в който звездата залага на нещо пастелно. Тази гама обаче е доста популярна сред звездите, като Лейди Гага, Кая Гербер и Джо Манганиело също се боядисаха в нея. Засега не е ясно дали синята коса на Сиара е перука, или не, но можем спокойно да кажем, че доста ѝ отива.

Вижте още идеи за промяна в прическата за следващите месеци:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари