IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти вдъхновение: Кая Гербер вече е с розова коса

19 август 2020 10 40

Тя дори се е боядисала сама

Снимка: БГНЕС

Докато някои звезди бързат да посетят салоните за красота, които отвориха преди няколко седмици в Америка, то други известни личности толкова свикнаха да се грижат сами за себе си и продължават да си правят козметични и фризьорски процедури у дома. 

Една от тях е Кая Гербер, която само преди няколко часа показа на последователите си, че отново е променила цвета на косата си. Дъщерята на Синди Крофорд вече е с розов цвят, който е постигнала сама с малко помощ от известния коафьор Гуидо Палау. Супермоделът сподели снимка, на която се вижда, че краищата на косата са розови, а горната част е в кафяв нюанс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Омбре прическите набират все по-голяма популярност сред звездите, които се чудят по какъв начин да се забавляват по време на изолацията. „Розовото си е розово. Вижте как Гуидо Палау ме наставлява от дистанция и успя да сбъдне една моя мечта“, пише Гербер в Instagram. 

Видеото, споделено в профила на фризьора, показва как Кая започва да боядисва косата си сама, говорейки си с Палау. Този опит е по-добър от предишния, в който Гербер отново се опита да се боядиса сама. Тогава тя изсипа перхидрол върху косата си, след което я изсуши със сешоар. По този начин супермоделът постигна по-светъл цвят.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guido Palau (@guidopalau) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари