IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още по-близки: Кая Гербер и Кара Делевин си направиха еднакви татуировки

13 август 2020 17 40

Момичетата продължават да подклаждат слуховете, че са повече от приятелки

Снимка: БГНЕС

Приятелство, запечатано с татуировка! 

Кара Делевин и Кая Гербер показаха на света, че са по-близки от всякога. Двете момичета разкриха, че са си направили еднакви татуировки на едно и също място на крака си. Действието е било в чест на 28-ия рожден ден на Делевин, която сподели снимка в социалните мрежи.

Кая също показа на феновете новата си придобивка и честити рождения ден на приятелката си. „Честит рожден ден на моя солемейт“. Татуировката е като игра на думи и е вдъхновена от английската „soulmate“, която означава „сродна душа“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Ashley (@carasangel__) on

Но за да не бъдат като всички, момичетата са решили да си измислят нова дума, с която да изразят любовта си. „Солемейт“ е написано върху арката на крака им. Това обаче не беше единственият начин, по който Кая поздрави Кара за рождения ден. Тя сподели множество снимки и клипчета, с които показа на света, че това е най-близкият ѝ човек.

„Единственият човек, който носи лицето ми върху суитшърт“, „Най-добрата защита“ и още други определения, които Кая използва за снимките си с Кара. На един от фотосите двете са прегърнати по време на протест срещу расовата дискриминация. Снимката е от юли месец, малко след като Делевин се раздели с приятелката си Ашли Бенсън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Curve (@celebrity_curve) on

Тогава двете приятелки присъстваха на митинг в Лос Анджелис, а фотографи успяха да ги уловят как те се държат за ръце и как Кара се е отпуснала в ръцете на Кая. Именно заради тези снимки стартираха слуховете, че супермоделите са повече от приятелки. Засега обаче няма официална информация дали е започнала връзка между тях. 

Гербер обаче не беше единствената, която поздрави Делевин за рождения ѝ ден. Супермоделът беше уважена от още много фенове и приятели, които използваха социалните мрежи, за да изразят пожеланията си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaira (@kairadelegerber) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари