IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин и Ашли скъсаха след 2 години заедно

7 май 2020 08 40

Връзката им се изчерпала

Снимка: Getty

Изолацията покрай пандемията се отразява по различен начин на двойките. Някой преоткриват половинката си и подсилват връзката си, а други явно си омръзват и слагат край на отношенията си. Към втората половина очевидно спада моделът Кара Делевин, която се раздели с любимата си Ашли Бенсън след 2-годишна връзка. Причината – отношенията им се изчерпали.

Кара и Ашли имаха много върхове и спадове във връзката си преди тя окончателно да се изчерпи и да приключи“, коментира близък до дамите пред „People

Новината за раздялата им, която е станала в края на миналия месец, идва малко след като двете се похвалиха, че са осиновили 2 кученца по време на коронавирус изолацията.

Кара (27) и Ашли (30) започнаха връзката си през лятото на 2018 г., като двете бяха уловени да се целуват на лондонско летище. Моделът обаче дълго време не потвърждаваше отношенията си с Бенсън, защото призна, че не иска да афишира личния си живот.

„Не си мълча, защото ме е срам или нещо подобно. Но никога не съм била във връзка, която да е постоянно в центъра на публичното внимание или в която аз поствам снимки в социалната мрежа. Мисля, че запазването на личния ми живот извън светския поглед е най-доброто за една връзка. Винаги съм била потайна за личните си отношения. Трудно е, но се опитвам да не ги афиширам публично“, коментира тогава тя.

След раздялата Делевин прекарва повечето си време с дружките си Маргарет Куейли и супермодела Кая Гербер.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари