IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин се съблече в магазин

14 ноември 2019 09 00

Моделката е лице на нова реклама

Снимка: Getty

Кара Делевин е известна със своята провокативност и нестандартно поведение. Моделката, която преди време заяви, че чувства привличане и към двата пола и отказа да се определи като мъж или жена, в момента има връзка с актрисата Ашли Бенсън и дори се заговори, че двете са сключили брак.

Освен с личния си живот, Делевин провокира и със своята модна кариера. Последната ѝ изява със сигурност е доказателство за това. Тя се появи в реклама на модната марка Balmain, но без дрехи. Моделката си партнира с креативния директор на бранда Оливър Роустеинг.

Двамата споделиха няколко снимки в социалните мрежи, а Роустеинг дори разкри как е приключила фотосесията. Той публикува голата прегръдка между него и Кара и написа „Инстаграм, трябва ли да се извиним?“. Феновете бяха объркани и някои дори помислиха, че двамата вече са двойка. 

Други пък разбраха шегата на дизайнера и подкрепиха решението му да заснеме точно такава фотосесия. „Никакво извинение. Винаги бъди предизвикателен“, пише един последовател.

Към фотосесията има и видео, което е дълго около 70 секунди и е заснето по улиците на Париж. Централна тема в рекламата е популярната игра „Истина или предизвикателство“, която Делевин и Оливър започват да играят. Кара предизвиква креативния директор да се престраши и да се качи на мотор заедно с нея. 

Как Кара Делевин бори депресията?

Нейната задача пък беше да влезе в магазин на Balmain, да съблече своите дрехи, да си избере няколко стоки и да застане на витрината. Играта продължава в няколко кръга като се стига и до истинските въпроси.

И докато Оливър провокира феновете си с голата прегръдка, Кара беше малко по-обрана и сподели снимки, на които и двамата бяха облечени. „Обичам те, Оливър, завинаги. Моят най-добър приятел и креативен гений. Много съм щастлива, че си моят партньор в престъпленията“, пише моделката. 

Страхотна си, Кара! За силните жени на деня

Въпреки че на снимките в социалните мрежи Оливър и Кара са опасно близки, моделката изрази любовта си към приятелката си Ашли Бенсън по време на церемонията за наградите #GirlHero Awards по случай световния ден на момичето на 13 октомври.

„Много е хубаво да имаш човек в живота си, който да те подкрепя толкова много и да те обича. Аз съм най-щастливото момиче на света“, споделя моделката. Тя признава, че Бенсън е първият човек, който не се отказва от нея и продължава да се бори с всичките прегради, които Делевин поставя. 

Сватбеният сезон: Кара Делевин и модерната булка

Видео от рекламата на Balmain може да видите по-долу. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари