IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиара показа порасналия си син

3 септември 2020 17 40

Бебето прилича много на своя баща

БГНЕС

Сиара показа сина си за първи път след изспиването от болницата. След като певицата качи видео на момченцето й, което току що е поело своята първа глъдка въздух, тя качи ново, на което се вижда, колко е пораснал той. 

В своята история в Instagram изпълнителката качи видео, от което се вижда как бебето спи блажено на гърдите й. 

Малкият Уин, който се роди на 23 юли, вече има доста голяма коса, която Сиара гали нежно с ръката си. 

Междувременно половинката на певицата - футболистът Ръсел Уилсън, също сподели клип със сина си. Докато бебето спи при жена му, при него е будно и гледа учудено наоколо. 

Пеленачето прилича доста на своя татко, смятат последователи на Сиара. 

"Вижте момчетата, толкова сладки!", се чува майката във видеото. 

Макар и да няма още месец от раждането, певицата не си губи времето и вече тренира усилено във фитнеса. В своя профил в социалната мрежа тя показа част от тренировките си, като изтъкна, че го прави с инструктора Ръсел Дейвис. 

По думите на Сиара, няма да е лесно да си върне предишните килограми, особено след три раждания, но тя е решена да работи усилено над целта си. 

Певицата има и две по-големи деца - 5-годишно момченце на име Фичър и 2-годишна дъщеричка, която се казва Сиена. Те са от връзката й с рапъра Future. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари