IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиара споделя за режима си в серия от видеа

27 септември 2020 13 30

Певицата стана посланик на програмата „Weight Watchers“

БГНЕС

Сиара е поредната известна личност, която споделя как влиза във форма. Рапърката обяви, че ще качва интересни видеа, свързани с режима ѝ. Тъй като се присъединява към звездите, станали посланици на програмата за здравословен начин на живот „Weight Watchers“.

34-годишната изпълнителка, която роди третото си дете съвсем скоро, има нужда от съвети за диета и сваляне на излишните килограми. Ето защо тя се е обърнала за съдействие към екипа на проекта, който е на водещата Опра Уинфри.

По думите на Сиара, тя е готова да промени хранителните си навици така, че в един момент те да се превърнат в начина ѝ на живот.

Певицата посочва, че не е лесно да отглеждаш три деца. Заради забързания начин на живот, тя и половинката ѝ невинаги се хранят с подходящите продукти, поради което лесно натрупват килограми.

„Аз съм амбициозна жена с мисия и искам да я осъществя“, допълва тя в първия си клип, в който разкрива подробности за режима си.

Сиара приканва последователите си да започнат диета и да тренират паралелно с нея.

„Weight Watchers“ е програма, фокусирана върху балансирания начин на живот. Тя има за цел да предостави на Сиара и останалите потребители диета, която е с по-ниско съдържание на калории, наситени мазнини и захар, но с по-високо съдържание на протеини. Основните ѝ предимства са, че всеки яде това, което иска, като има известна гъвкавост при подготовката на своето меню.

Веднага след като роди своето момченце, рапърката влезе във фитнеса и изтъкна, че има да свали около 21 излишни килограма, натрупани по време на бременността. Тогава тя посочи, че ще ѝ е доста трудно да тренира с трите си деца, но е нахъсана да извае отново тялото си. А това ще стане с високоинтензивни тренировки и специалния режим, на който разчита.

Носителката на наградата „Грами“ отглежда децата си заедно със своя съпруг Ръсел Уилсън. Първите две – момче и момиченце, са от връзката ѝ с рапъра Future.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари