IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна подкрепа: Сиара и трите ѝ деца в еднакви якета заради Ръсел Уилсън

12 януари 2021 09 00

Куотърбекът играе за Seattle Seahawks

Снимка: БГНЕС

Сиара и трите ѝ деца отбелязаха прекрасен тъчдаун по време на уикенда.

В събота, 9 януари, изпълнителката използва социалните мрежи, за да сподели прекрасна снимка с милионите си последователи. 35-годишната звезда и нейните три деца бяха облечени в еднакви спортни якета, за да подкрепят Ръсел Уилсън, чийто отбор, Seattle Seahawks, игра срещу Los Angeles Rams в плейофите на Националната футболна лига.

„Гордеем се с теб, Ръсел Уилсън. Искаше ни се да бъдем на стадиона, за да викаме силно! Давай, скъпи! Давай, тате!“, написа Сиара под снимката. Кадърът показва 6-годишния Фючър, 3-годишната Сиена и 5-месечния Уин, които са облечени в сини спортни якета. На тях е изписана цифрата 3, което е и номерът, с който Уилсън играе. Към него е добавена и буквата У, с което подкрепата става пълна. Още повече, на гърба си якетата съдържаха името Seattle Seahawks“, както и талисмана на тима.

Въпреки че любимият ѝ не спечели в съботния мач, Сиара все пак го поздрави за играта. „Винаги се гордеем с теб, тате“, написа тя в Instagram под снимка на 5-месечния им син, който се усмихва до уши. Ръсел може и да загуби на терена, но със сигурност е спечелил в живота. През октомври той сподели снимка на Сиара по случай 32-ия ѝ рожден ден, с което засвидетелства любовта си към нея.

„Моята кралица. Ти си всичко, което един човек, съпруг, любовник, приятел, баща, едно семейство и нашите деца могат да си пожелаят. Ти си изпратена от рая!“, написа Уилсън в Instagram. Той добави, че изпълнителката е променила живота му в по-добра насока. Миналата година, двойката, която е женена от четири години, успя да прекара повече време заедно заради пандемията от коронавирус и изолацията покрай нея. През септември 2020 година Сиара заяви в интервю, че тя и Ръсел се наслаждават на моментите у дома.

„Мисля, че най-голямата ми мисия е да намирам най-доброто и положителното във всяка една ситуация“, казва Сиара. Тя успя да посрещне третото си дете и второ общо с Уилсън по време на пандемията. За щастливото събитие изпълнителката сподели, че най-хубавото нещо, което можеше да ѝ се случи през тези тежки времена, е едно здраво бебе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари