IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пак скандал: Обвиниха Меган Маркъл в лъжа

7 септември 2021 18 00

Херцогинята на Съсекс обещала да дари хонорар, но не го направила

Снимка: БГНЕС

Миналата година Меган Маркъл участва в благотворителен проект, в който озвучи документален филм на „Дисни“ за слонове – Elephant. Това бе първият ѝ професионален проект след като напусна кралския двор.

Херцогинята на Съсекс съобщи намеренията си да дари хонорара си от 3 милиона долара на Американския фонд за защита на африканските животни „Слонове отвъд границите“.

Но изглежда, че съпругата на принц Хари не е спазила обещанието си да подкрепи благотворителната организация. Кралският експерт Анджела Левин постави под въпрос намерението на Меган да помогне на животните. Според Globe тя е провела собствено разследване, по време на което се е оказало, че фондът не е получил средства от Маркъл.

„Компанията заяви, че парите са платени от Съсекс, но благотворителната организация“ Слон „изглежда не ги получи“, каза Левин.

Тя също така отбеляза, че Фондът за хуманно отношение към животните не отрече изявлението ѝ, а само изрази благодарност към Меган, че привлече общественото внимание към проблема със защитата на африканските животни. Херцогинята на Съсекс още не е направила коментар по темата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари