IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мерил Стрийп се омъжи

7 септември 2021 14 40

Грейс Гъмър намери своя принц в лицето на Марк Ронсън

Снимка: Getty Images

Мерил Стрийп официално е свекърва на Марк Ронсън.

Изпълнителят и продуцент наскоро обяви, че се е оженил за Грейс Гъмър – дъщерята на Мерил – на интимна церемония. В социалните мрежи той изрази любовта си към съпругата си, изпращайки ѝ мило послание. „На най-истинската ми любов... отникъде ти направи тази година най-прекрасната в живота ми. Сигурен съм, че ще ми отнеме 45 години да се превърна в мъжа, достоен за твоята любов. Надявам се да прекарам всеки един от тези рождени дни до теб“, написа Марк и добави, че с Грейс вече са женени.

Двойката, която рядко споделя неща от личния си живот, не разкри повече детайли около церемонията. Предишни слухове обаче твърдяха, че сватбата се е състояла през август в Ню Йорк.

Грейс Гъмър уверено върви по стъпките на известната си майка, но се занимава повече с телевизия, отколкото с кино. Феновете може да я познаят от ролите ѝ в Mr. Robot, Good Girls Revolt, American Horror Story, The Newsroom, Smash и още много други сериали. Както Мерил, и Грейс е учила в колежа Васър преди да получи първата си роля като млада версия на майка си във филма The House ot the Spirits от 1993 година.

Марк Ронсън също може да се похвали с известни близки. Сестра му е дизайнерката Шарлот Ронсън, а негова полусестра е актрисата Анабел Декстър-Джоунс. Той също така е създал име за себе си в музикалната индустрия, печелейки седем награди „Грами“. Работил е с Майли Сайръс, Дуа Липа, Лейди Гага, Адел, Бруно Марс, Ейми Уайнхаус и много други. С Гага дори печели и награда „Оскар“ за песента Shallow.

Преди два месеца Марк разкри, че с Грейс са се сгодили по време на епизод от подкаста The FADER Uncovered. Той сподели, че двамата имат и плакет, който отбелязва първата им целувка, която се случва на фона на албума InnerSpeaker на Кевин Паркър.

Това е втори брак и за двете звезди, като Марк преди това беше женен за френската актриса Жозефин де ла Бауме. Двамата остават заедно само седем години, развеждайки се през 2018-а. През 2019 година пък Грейс се омъжва за музиканта Тей Стратърн, но двамата се разделят година по-късно. По време на интервю с The Guardian Ронсън отказа да говори за известната си свекърва, отклонявайки всеки един въпрос, свързан с нея.

Грейс Гъмър

Грейс Гъмър. Снимка: Getty Images

Мерил и съпругът ѝ Дон Гъмър са родители и на 41-годишния Хенри, 37-годишната Мами и 30-годишната Луиза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари