IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерил Стрийп се готви за сватба

9 юни 2021 17 50

Дъщеря ѝ Грейс Гъмър се сгоди

Снимка: Getty

Мерил Стрийп ще трябва да започне да учи няколко сватбени песни, за да е подготвена за голямото събитие, което ѝ предстои.

Преди дни стана ясно, че дъщеря ѝ – Грейс Гъмъре сгодена за дългогодишния си приятел Марк Ронсън. Музикалният продуцент сам обяви щастливата новина по време на подкаста си The FADER Uncovered. Ронсън заяви, че годежът се е случил миналата седмица и разкри още няколко детайла от връзката си с Гъмър. Оказва се, че първата им целувка се е случила на фона на албума InnerSpeaker на Кевин Паркър.

Грейс и Марк стартираха слуховете за годеж през май месец, когато актрисата беше забелязана с диамантен пръстен на лявата си ръка. Тогава двамата бяха засечени на разходка в Лондон, но слуховете така и не бяха потвърдени. Това ще е втори брак и за двете звезди. През юли 2019 година Грейс се омъжва за Тай Стратърн, с когото се развежда месец по-късно. Марк пък има 6-годишен брак зад гърба си с френската актриса Жозефин де ла Баум.

Грейс Гъмър е едно от четирите деца на Мерил Стрийп и съпругът ѝ Дон Гъмър. Двамата са родители и на Мами Гъмър, Луиза Гъмър и Хенри Улф. Въпреки че звездите се опитаха да предпазят наследниците си от светлината на прожекторите, те решиха да поемат по стъпките на мама и татко и да се занимават с изкуство.

Грейс Гъмър

Снимка: Getty Images

„Странно е, защото направихме голям опит да ги защитим от този живот. Никога не позволявах да ги снимат като малки и не исках да бъдат приемани просто като мои деца. А като резултат, те искат да бъдат в шоубизнеса“, казва Мерил през 2015 година. Засега не е ясно кога точно ще бъде сватбата и дали на нея ще присъства целият елит на Холивуд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари