IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радост Тодорова сподели чувствата си към футболиста Георги Костадинов

8 септември 2021 14 40

Моделът го поздрави за рождения му ден

БГНЕС

„Честити 31, живот мой!“. Това написа Радост Тодорова в социалните мрежи, показвайки снимки с любимия мъж. Моделът отправи поздрав към Георги Костадинов, който имаше рожден ден на 7 септември.

Красавицата, която от изминалата Коледа е сгодена за футболиста, сподели чувствата си към него в емоционален пост.

„Честит рожден ден на моя смисъл в живота! Всяка секунда с теб е секунда на щастие и нямам идея как съм живяла преди да те срещна, но знам, че нямам търпение да преминем през живота заедно като едно цяло и да създадем шумното и голямо семейство, за което мечтаем!“, написа още Тодорова, която е в прегръдките му на снимката, споделена от нея.

Радост, която заради любовта си към спортиста замина да живее в Москва, където той играе за „Арсенал“ (Тула), вече планира тяхната сватба. Двамата обаче ще трябва да почакат още малко, за да минат под венчило, най-вече заради новите мерки, свързани с коронавируса.

Заради желанието на врачанката и капитана на националния отбор по футбол да сключат брак в България, двамата все още не са насрочили дата и най-вероятно ще оставят церемонията за лятото на 2022 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари