IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Солна стая, маска за лице... Каква е тайната на Радост Тодорова за хубава кожа?

8 февруари 2021 13 32

Тя никога не забравя слънцезащитата

Солна стая, маска за лице... Каква е тайната на Радост Тодорова за хубава кожа?

„Без сол човек се разболява“. Това споделя красивата Радост Тодорова. Мис Вселена България 2015, която живее в Русия, отново е в родната страна, където освен да се разтъжи с близките, се поглези с различни козметични процедури.

Моделът и известен влогър споделя в социалните мрежи, че обича да ходи на солна стая, където няма вируси и бактерии.

„В солната стая се повишава имунитетът, лекуват се различни кожни заболявания (препоръчвам да сте без грим), пречистват се горните и долните дихателни пътища, дори се успокоява нервната система“, обяснява тя.

Миналата седмица Тодорова бе специален гост на поредния епизод на влога на Az.jenata.bg „Ето как“, където гримьорът Кирил Гуцов използва красивото ѝ лице, за да даде идея за празничен грим, подходящ за предстоящия Свети Валентин. Тогава тя посочи, че иска съвсем скоро да свали предпазната си маска и да си носи любимите червила с гордост както преди.

„Няма по-хубаво нещо от това да видиш усмихнат човек срещу теб“, обясни тя.

Радост сподели още, че заради работата си на модел ѝ се налагало да стои с тежък грим по цял ден. Когато участвала в ревюта, я гримирали с четки, които преди това са ползвани за нейните колежки. Така, когато една имала проблем с кожата, той бързо се пренасял и върху другите.

„Още оттогава трябваше да обръщам внимание на грижата за кожата... За мен, лично, не е важно какво ще поставиш отгоре, за да скриеш проблема, важно е да го решиш изначално“, коментира още Радост и признава, че в хладилника ѝ има повече маски за лице, отколкото храна.

Ексфолиант за лице, хидратиращ и подхранващ крем, балсам за устни и слънцезащита. Това са петте продукта, които моделът ще вземе със себе си, ако ѝ се наложи да бъде евакуирана от дома си незабавно.

Мис Вселена България 2015, която се сгоди за национала Георги Костадинов по Коледа, споделя в своя канал в YouTube какви други продукти предпочита за своята рутинна грижа. Тя залага и на здравословно хранене и спорт, за да има добър външен вид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари