IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайната на Лейди Гага за красива кожа

16 декември 2020 16 30

Изпълнителката публикува снимка без грим

Снимка: БГНЕС

Докато Лейди Гага е известна с великолепния си, бляскав външен вид на червения килим, тя също така е позната и със своите селфита без грим, които публикува в социалните мрежи. Е, г-ца Стефани Германота току-що подари на феновете си нова снимка, която, разбира се, е зашеметяваща.

„На предстоящите празници е важно да покажете, че сте мили, да обичате себе си, да останете здрави и да разпространявате щастие“, пише певицата в Instagram. Тя публикува снимка, на която позира без капчица грим по лицето и доказва, че естествената красота няма нужда от подобрения. Гага е облечена в семпла розова блуза с дълъг ръкав, на която пише „бъдете любезни“. Люляковата ѝ коса е събрана в разхвърляна опашка, а кожата ѝ блести. Въпреки че основателката на „Haus Laboratories“ е заобиколена от множество инструменти и продукти за красота, тя е решила да се покаже пред своите фенове без грим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Снимката веднага беше засипана с позитивни коментари, като феновете заявиха, че Гага е истинска кралица. Изпълнителката обаче не е постигнала блестящия си успех за един ден. Тя отделя изключително много време в грижа за кожата и се стреми да води здравословен начин на живот.

Дългогодишната гримьорка на звездата, Сара Тано, казва пред Today, че клиентката ѝ има най-прекрасната кожа в целия шоубизнес. Като за начало Гага използва серум с витамин С, който оставя кожата стегната, гладка и блестяща. Изпълнителката също така обича да залага на овлажнител, с който да свали грима си в края на деня. Разбира се, тя не пропуска да се защити срещу вредните UV лъчи. Преди всяко излизане звездата слага върху лицето си слънцезащитен крем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Рутинната ѝ процедура обаче не спира дотук. Гага е голям фен на маските за лице и често се възползва от хидратиращите видове. Друга любима маска е тази срещу стареене, която се слага преди грима, за да стегне порите и да направи кожата по-мека, като това позволява по-доброто нанасяне на грима. Третият вид е пречистващата маска, която помага за детоксикацията на кожата след по-изтощителен концерт.

Гага обича и да се подлага на любими лицеви процедури. Козметикът Джоуми Сонг, който е работил със звездата по време на снимките на American Horror Story, казва, че ѝ е правил скраб с хиалуронова киселина, за да помогне за намаляване на зачервяването. Той обаче е показал и друг подход за почистване на лицето. „Вместо киселини и гранули, използвам парче марля като физически ексфолиант, след което е ред на хидратиращи омекотяващи продукти“, казва Сонг пред Refinery 29. Той допълва, че кожата има способността да отделя мъртвите кожни клетки сама и той само ѝ помага да го направи по-бързо. Сонг масажира серума в кожата, след което буквално го изстъргва с марлята.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

И накрая, Гага тренира редовно и се храни добре, създавайки красота отвътре. Суперзвездата следва стриктен график за тренировки, изготвен от Харли Пастернак. Упражненията са общо 25 минути и се правят пет пъти седмично. Диетата на изпълнителката я насърчава да яде два пъти основно ястие и три пъти междинни закуски. Ястията трябва да включват постни протеини, нискогликемични въглехидрати, здравословни мазнини, фибри и напитки без захар.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари