IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременна след 40: Оливия Мън очаква първото си дете

8 септември 2021 15 00

Актрисата ще има бебе от водещия Джон Мулъни

БГНЕС

Телевизионният водещ Джон Мулъни обяви, че приятелката му Оливия Мън е бременна с първото им дете. Актрисата и стендъп комикът започнаха връзката си по-рано тази година и до този момент не са се появявали публично заедно на официално събитие.

Очарователната Оливия е на 41 години, а забавният Джон е на 39. Мулъни разкри щастливата новина във вторник по време на участието си в шоуто на Сет Майерс.

Джон работи като стендъп комик от 18 години. Той е известен с изявите си в редица популярни вечерни предавания в САЩ като „Saturday Night Live“, „Шоуто на Джими Кимел“, „Късното шоу на Джими Фалън“, „Късното шоу на Конън О'Брайън“ и др. Той работи и като сценарист и е носител и на престижната телевизионна награда „Еми“.

Джон разказа пред Сет Майърс, че е свършил много неща за последната една година. Той сподели: „Имах напрегната година. Много неща свърших... Миналия септември влязох на рехабилитация, излязох след два месеца, а после се изнесох от дома на бившата ми съпруга. През пролетта заживях в Лос Анджелис и започнах да излизам с прекрасна жена на име Оливия.“

Той продължи: „Влязох в тази наистина красива връзка, а сега ние ще си имаме бебе.“

Мън все още не е коментирала бременността си.

Връзката на Джон и Оливия започна няколко месеца след неговата раздяла със съпругата му Анна Мари Тендлър, с която той е имал 6-годишен брак, от който обаче няма деца.

Джон е споделял в миналото, че е водил борба със зависимостта си към алкохола и опиатите. В интервю от 2019 г. той разкри, че е започнал да пие на 13-годишна възраст, а пък спиртните напитки са го подтикнали да започне да употребява и наркотици.

Според слуховете Джон и Оливия първоначално са били дълги години само приятели. Те са се запознали именно на сватбата на Сет Майерс през септември 2013 г.

В миналото Оливия имаше дълга връзка със спортната звезда Арън Роджърс, който пък в момента е сгоден за нейната колежка Шейлийн Удли.

Джон Мулъни

Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари