IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Ники Минаж: На двойна среща с половинките си

10 септември 2021 10 40

Задава ли се ново сътрудничество?

Getty Images

Риана и гаджето ѝ – рапърър A$AP Rocky си имат нова приятелска двойка и това са Ники Минаж и половинката ѝ Кенет Пети. Оказва се, че 33-годишната Рири и 38-годишната Минаж освен колежки на музикалната сцена са и много добри приятелки и се наслаждават на този факт, излизайки със своите любими мъже.

На снимките, споделени от Ники Минаж в нейния Instagram профил, се вижда и нейният едногодишен син, чието име все още тя пази в тайна.

Минаж на няколко пъти нежно е наричала бебето „татко мечок“, но така и не е споделяла как точно е кръстила детето.

Ники е споделила групова снимка от дома си, на която се вижда, че Риана и A$AP Rocky ѝ гостуват.

Не е ясно кога точно е направен семейният кадър с гостите на Ники, но най-вероятно това се е случило миналия уикенд.

С тези кадри феновете на изпълнителката на хита „Анаконда“ и на Риана започнаха да се съмняват, че двете дами планират ново сътрудничество.

По-рано това лято Риана беше коронована за милиардерка и беше обявена за най-богатата музикантка с нетна стойност на състоянието си от 1,7 милиарда долара, според Forbes.

Интересното е, че по-голямата част от богатството на Риана идва от нейния бизнес Fenty Beauty, а не от многото ѝ хитове в музикалните класации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари