IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд татко: Джон Траволта подкрепи дъщеря си Ела на снимачната площадка

9 септември 2021 18 00

21-годишната актриса приключи снимките по Get Lost

Снимка: Getty Images

Ела Траволта ще трябва да се сбогува със Страната на чудесата.

21-годишната актриса приключи снимките по новия си филм Get Lost, който е вдъхновен от приказката „Алиса в Страната на чудесата“. За да отбележи края на работния процес, Ела публикува няколко снимки в социалните мрежи, показвайки че е получила специална изненада от неочакван гост.

„И приключихме със снимките на Get Lost!!! Беше невероятно преживяване. Будапеща беше като сбъдната мечта и най-важното е, че имах възможността да работя и да се срещна с толкова много невероятни хора“, написа Ела под серията от снимки. В колекцията можем да видим как актрисата позира до разноцветни балони, заедно със своите колеги, както и няколко кадъра на костюмите, които е трябвало да носи за филма.

Get Lost бележи първия път, в който Ела ще играе в главната роля, влизайки в образа на Алиса. Именно затова тя получи подкрепа и специални поздравления от баща си Джон Траволта, който се появи на снимачната площадка. Известният актьор е облечен с дънки, черна риза и черно яке, а дъщеря му е в синя рокля и червени ботуши, които са от гардероба на филма.

Ела засега се е появявала за кратко във филми като Old Dogs, където играе и Джон Траволта, както и в The Poison Rose. Това обаче е първата ѝ голяма роля, като актрисата благодари на екипа, който стои зад създаването на една модерна приказка. „Много благодаря на целия екип и актьорски състав, които работеха толкова усърдно по този филм и направиха всичко да бъде толкова красиво. Благодаря на прекрасния ни режисьор Даниела Амавиа за нейното милосърдие и наставление през целия процес“, написа Ела.

Get Lost е модерен разказ на „Алиса в Страната на чудесата“, като тук животните ще бъдат заменени от човешки същества. Героинята на Ела заминава на обиколка из Европа, за да изпълни последното желание на майка си, попадайки в прекрасната Будапеща. След среща с непознат, Алиса тръгва на нощно приключение, където среща хора, които ще променят живота ѝ завинаги.

Джон Траволта също се похвали в социалните мрежи, че дъщеря му съвсем скоро ще направи големия си дебют в киното. През юли той сподели снимка на Ела в костюм на Алиса. „Това е дъщеря ми Ела, която скоро ще участва в игрален филм по „Алиса в Страната на чудесата“. Аз съм един горд баща!“, написа той.

През април актьорът отбеляза 21-ия рожден ден на дъщеря си, който е първият след смъртта на майка ѝ Кели Престън. Тя почина през юли 2020 година след битка с рака на гърдата. Траволта, който е баща и на 10-годишния Бенджамин от брака си с Престън, сподели пред списание People, че се гордее от развитието на дъщеря си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари