IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди училищния звънец – Галена заведе децата си в Дисниленд

10 септември 2021 14 40

Певицата показа стилна визия в розово и оранжево

БГНЕС

Галена сбъдна една от детските си мечти – да посети увеселителния парк „Дисниленд“. Фолкпевицата, която ще бъде част от журито на „Гласът на България“, се отбеляза от Париж, където се намира популярното място, любимо на малки и големи.

Изпълнителката сподели няколко кадъра от разходката си, като разкри, че освен със своите деца, е и с нейната майка.

„Приказка“, написа дуетната половинка на Криско, позираща на фона на анимационните герои Мини и Мики Маус, сърничката Бамби и други.

За „Дисниленд“ Галена е избрала стилна визия в розово и оранжево, която е по най-новите тенденции. На снимките я виждаме с клин и къс топ с дупки, както и със стилна мини чантичка на Gucci.

„Мама и малкия Доналд Дък“, пише още Галена, показвайки щастливи мигове в парка с по-малкия си син Александър.

Качвайки още от невероятната забележителност, която всеки иска да посети, певицата споделя, че сякаш е Алиса в Страната на чудесата.

След невероятното преживяване в увеселителния парк, фолкфурията посети Айфеловата кула и разгледа по-подробно забележителностите на Париж. А колкото я познаваме, тя със сигурност е намерила малко време и за обиколка на бутиците, за да си набави дрехи и аксесоари за есен 2021.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари