IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: 4 визии от Ани Хоанг

21 август 2021 18 00

Наскоро певицата пусна топлес снимки

IStockphoto

Лятото ни подлага на изпитание с високите си температури. И всеки се спасява както може. Вместо да се разхлади в басейна или със студен душ, Ани Хоанг се съблече чисто гола. И разбира се, подобно на много други известни личности, сподели снимки в социалните мрежи. 

„Горещо“, написа към кадъра певицата, която позира на дивана в хола, при това топлес, прикрила единствено гърдите си с ръка. 

Много от последователите на Ани в Instagram отбелязаха, че е много секси, други пък я порицаха, че се опитва да привлече внимание по този начин. 

Половинката на Люси Иларинов се завърна от морето, където си направи още горещи кадри, този път с дрехи. Тогава и при предишните й отскачания до българското Черноморие, я видяхме със свежи летни визии, които бързаме да ви покажем: 

1. Дълга рокля с отворено деколте 

Певицата позира с шарена рокля. Тя е с дължина до петите, с флорален принт в лилаво, бяло и зелено. Деколтето й е открито, като продължава надолу с драперии. 

Моделът, избран от Хоанг, е от ефирна материя, подходяща за горещите летни дни. 

2. Рокля на пластове

На морския кей певицата се е снимала с рокля на пластове, която е в актуален за сезона цвят - неоново розово. Тя е с лек набор под бюста, както и с тънки презрамки. 

Роклята на Ани е от тънка материя, като става както за плаж, така и за летните вечери навън. 

3. Бандана комплект 

Хоанг показа, че харесва дрехите в стил 90-те, които се връщат на мода. Именно такъв е комплектът й тип бандана - в червено. Той е от панталонки, къс топ и кърпа за глава. Всички те са с типичните черно-бели орнаменти. 

4. Дънкови панталони и потник

Обула шарени маратонки, певицата е облечена с къси панталони в светъл деним. Те са изрязани небрежно, с леко разръфани краища. 

Шортите, които приличат на боксерки, са комбинирани с мрежест потник в бяло, чийто предна част е с шарена щампа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Me ( преди 2 години )