IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шоколадова мока - новата лятна мода в прическите

25 юли 2021 21 00

По-слънчеви дни, по-тъмна коса

Снимка: Getty Images

В случай, че безкрайните горещи вълни не са достатъчна индикация, лятото е в разгара си. И независимо дали започвате всеки сезон с нов цвят на косата, или просто ви е доскучало от сегашния ви вид, не е късно да промените прическата си за по-топлите месеци. Макар да сме в средата на юли, лятото ще продължи още дълго, така че имате време да направите нещо ново във външността си. 

Докато влажността и дните, прекарани на слънце, обикновено вдъхновяват по-светли нюанси, напълно противоположният цвят е на мода това лято. Така че, ако търсите опция, която е смела, но не включва изсветляване на косата, може да опитате стила "шоколадова мока". Цветът, измислен от колористката Джена Пери, която работи с Бела Хадид, се отличава с хладни кафяви нюанси, които са доста подходящи за лятото. 

Освен Бела Хадид, много други звезди също опитаха от новата тенденция в прическите и ни вдъхновиха за следващото ни посещение при фризьор. 

Бела Хадид

Бела Хадид

Снимка: Getty Images

Макар първоначално косата в стил "шоколадова мока" да изглежда като черна, тя не е такава. Ако се вгледате внимателно, ще видите фините топли акценти, поставени в краищата на косата на Бела Хадид. 

Зендая

Зендая Getty

Снимка: Getty Images

След като стана едно от основните вдъхновения за кестеняви цветове на косата, Зендая стана още по-тъмна, залагайки на богата мока сянка с нотка топлина, която блести на слънчева светлина. 

Джесика Алба

Дълбокият брюнетен цвят на косата на Алба напомня за дните й, когато играеше в сериала "Dark Angel". Ако планирате да използвате цвета на актрисата като вдъхновение за следващия си външен вид, фризьорката Бритни Райън сподели точната рецепта, която е използвала за боядисването. Формулата може да бъде видяна под снимката на Джесика, публикувана в социалните мрежи. 

Сиара

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Сиара демонстрира как едно просто разрошване на косата и преместването й от едната на другата страна прави нейните тъмни, богати шоколадови къдрици да изглеждат още по-обемни. 

Холзи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Преди да стане майка, Холзи комбинира цветните си аксесоари за коса с късата си брюнетна прическа. По този начин изпълнителката успя да съчетае две летни тенденции, които са навсякъде тази година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари