IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясък с посивели коси! Анди Макдауъл и други звезди, които спряха да се боядисват

16 юли 2021 10 30

Вижте кои известни дами се гордеят със сребърните нишки в косите си

БГНЕС; Анди Макдауъл; Хелън Мирън

Анди Макдауъл е една от холивудските звезди, които налагат тенденцията да минават гордо по червения килим, демонстрирайки естествения, посивял цвят на косата си.
Култовата къдрокоса брюнетка Макдауъл реши да спре да се боядисва по време на пандемията и напоследък е заложила на сребърния блясък в косите си.
Тя изглеждаше зашеметяващо на церемонията по откриването на 74-ия годишен филмов фестивал в Кан преди няколко дни.

Освен нея с посребрена коса на Френската Ривиера се появи и 58-годишната актриса Джоди Фостър. Хелън Мирън също налага бялата си коса, която по никакъв начин не пречи на стилната ѝ визия, дори я подсилва.

Джоди Фостър

Снимка: БГНЕС; Джоди Фостър

Явно напоследък известните дами искат да наложат тенденцията за максимално естествен външен вид и не желаят вече да прикриват сивите си кичури.

Наскоро 63-годишната Анди сподели в шоуто на Дрю Баримор следното: „Не си боядисвах косата по време на пандемията и дъщерите ми непрекъснато ми повтаряха, че изглеждам зле. И идеята, че може да изглеждам лошо, наистина ми хареса. Така че в момента се наслаждавам на визията си.“

Актрисата дори обяви, че би описала цвета на косата като „секси сребърен“, а не като сив.

Полина Порижкова

Снимка: БГНЕС; Полина Порижкова

От много години Макдауъл е рекламно лице на L’Oréal Paris и въпреки посребрената ѝ коса сътрудничеството ѝ с козметичния бранд не е приключило.

Наскоро и други две знаменити дами показаха, че не се срамуват от посребрените си корени, а именно актрисата Катрин Зита-Джоунс и моделът Полина Порижкова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари