IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Балеаж в перлено и златно – тенденция в прическите за лято 2021

10 юли 2021 12 00

Един нов начин да станете блондинка

IStockphoto

Лятото е идеалното време за освежаване на прическата. Много от нас правят това след море, като се подстригват. А боядисването е следващата крачка. И тъй като все още си работим от вкъщи, носим маски и не може да живеем както преди пандемията, оцветяването на косата по начин, който изисква по-малка поддръжка, е най-предпочитано.

Ако искате да станете блондинка или пък да си направите руси кичури, ви съветваме да изберете една от най-новите тенденции за сезона – балеаж. Но той не е обикновен, а в перлени и златни нюанси.

Актрисата Катрин Лангфорд е една от звездите, които се спират на въпросната прическа за своята нова визия. В скалпа косата ѝ е малко по-тъмна, а по-надолу има нежни златисти кичури.

Наскоро световноизвестният коафьор Крис Апълтън показа снимка на Джей Ло и дългата ѝ грива, която е именно с популярния балеаж. А феновете не пропуснаха да отбележат, че кичурите в два цвята ѝ отиват адски много.

В случай, че имате къдрава коса, боядисването по този начин е истинско предизвикателство за колориста, но все пак, не се отказвайте. За предпочитане е да ви направят балеаж по цялата дължина, а не само в краищата на косата.

Разбира се, има няколко различни вариации на балеажа, затова, преди да седнете на стола в салона, разгледайте цветовата гама и обсъдете с фризьора какво точно искате и как би изглеждал крайният резултат. А той би паснал идеално на слънчевия загар на кожата ви след почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари