IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Лейди Гага с нов цвят на косата

1 юли 2021 12 30

Русите кичури вече ги няма

Снимка: Getty

Лятото винаги се асоциира с някаква временна промяна във външния вид. Дали ще отслабнем драстично, ще стегнем корема, ще променим прическата, или просто ще се боядисаме в друг цвят, зависи от нас. Топлите месеци ни карат да експериментираме със себе си и да сме по-смели по отношение на големите стъпки към различното.

И тъй като Лейди Гага обича да бъде от различните, реши да си направи промяна във външния вид точно за началото на отпускарския сезон. Преди ден тя сподели в социалните мрежи снимки по бански, на които се вижда, че вече е с нов цвят на косата. Звездата предложи и по-близък поглед върху новата си прическа, публикувайки кадър от частния си самолет.

На първата колекция от снимки тя позира по бански, обърнала гръб към камерата. Носейки син тоалет от две части, Гага се наслаждава на слънцето, излегнала се на цимента. На снимката от частния си самолет изпълнителката е малко по-облечена, избирайки бяло бюстие и розова риза покрита с ягоди, които комбинира с розова шапка, а в ръката си държи плюшена играчка. Аксесоарите ѝ се състояха от големи обеци, златно колие, бляскав гланц за устни и ярка очна линия.

От описанието се издава, че Гага ще посети Ню Йорк, но засега не е ясно точно поради каква причина. Фенове и приятели на певицата веднага се включиха в коментарите, за да изразят възхищението си от външния ѝ вид. „Моята плодова кралица“, „Този вид просто е невероятен“, „Ти си прекрасна“ са само част от посланията в мрежата.

Тази седмица Гага отпразнува и 10-ата годишнина от излизането на албума Born this Way, който предложи на феновете невероятни песни като Judas, Born this Way, The Edge of Glory и много други. Тя покани изпълнители като Бен Плат и Кайли Миноуг, които да изпеят някои от песните си в чест на годишнината.

„Благодаря на всички невероятни изпълнители, които се появиха, за да изпеят песни от Born this Way! И благодаря на всички Малки чудовища, които продължават да изграждат нашата общност от любов, приемственост и милосърдие“, написа Гага в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари