IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага готова за лято 2021

28 май 2021 14 30

Ето на какъв бански заложи певицата

БГНЕС

След като прекара няколко месеца в Рим, където се снима за филма House of Gucci, Лейди Гага вече може да се отдаде на заслужен релакс у дома. Певицата побърза да се похвали, че наваксва със събирането на тен, припичайки се по бански край басейна.

Звездата, която вече не е блондинка, е избрала удобен бански в две части. Той е син, с така наречения „tie-dye“ ефект, който ще видим при много дрехи за лято 2021. Докато долнището ѝ е прашки, горнището е по-широко, приличащо на спортно бюстие.

Гага позира с новите си бански, показвайки своята стегната фигура, а феновете ѝ не пропуснаха да я поздравят за това колко добре изглежда.

„Гореща“, „Кралица“, пишат нейни последователи под кадрите, които провокираха голяма част от мъжката аудитория на звездата.

Поредно признание за певицата

Преди да извади новите бански и да покаже, че е готова за предстоящия сезон в Малибу, Лейди Гага присъства на важно събитие, на което бе наградена от кмета на Западен Холивуд Линдзи Хорват. Хорват ѝ връчи ключ на града и обяви, че 23 май оттук нататък ще бъде официален ден на албума ѝ Born This Way. Излязъл на тази дата през 2011, той е емблематичен за творчеството на певицата, която бе зарадвана с огромен надпис за него на една от улиците. Там тя се срещна с фенове и отпразнува годишнината.

„... Вие сте ключът за сърцето ми от дълго време“, пише изпълнителката, която благодари за отличието и подкрепата през годините.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари