IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Карди Би се сдоби с къдрав мълет

16 юни 2021 08 30

Изпълнителката промотира албум на свой колега

Снимка: БГНЕС

Рядко можем да предположим какъв ще бъде следващият ход на Карди Би, особено когато става въпрос за стила и прическата ѝ. Тя често експериментира с различни дължини и цветове на косата, които бързо се превръщат в истински хит сред феновете ѝ. Спокойно можем да кажем, че рапърката задава тон на тенденциите сред прическите и това важи с пълна сила и за летните стилове.

Карди изобщо не се притеснява от прекомерното използване на продукти за коса, като често можем да я видим боядисана в розово или оранжево. А стиловете се променят по-бързо и от цветовете. Последният ход на рапърката ни върна в 80-те години на миналия век, когато рокендролът беше на почит. Къдравият и черен мълет на изпълнителката напълно промени визията ѝ и я превърна в двойник на легендарния Принс.

Звездата се похвали с новата си прическа в социалните мрежи, споделяйки снимка с последователите си, които вече са над 90 милиона. Тя позира върху стълбите на дома си, облечена в черен тоалет, дълги чорапи, футуристични слънчеви очила и няколко сребърни огърлици. Промяната във визията на Карди успя да привлече вниманието, което беше и целта на занятието. Всъщност с новата си снимка рапърката иска да накара феновете си да слушат албума Culture III на групата Migos, като Карди взима участие в част от песните.

Стилистът на рапърката сериозно се е потрудил, за да пресъздаде прическа от 80-те години. Тя е много добре прибрана отстрани и вдигната нагоре, което създава илюзията за обръснати части на главата. Няколко кичура падат точно покрай очите, за да оформят лицето на Карди. Бебешките ѝ коси пък бяха добре залепени върху челото ѝ, което придаваше още по-зашеметяващ ефект.

Изпълнителката е доста безстрашна, когато експериментира с косата си и трябва да кажем, че тези разпуснати къдрици ѝ отиват. С всички прически от края на 70-те и началото на 80-те години, които се връщат на мода, е хубаво да видим как Карди Би ни дава идея как да се подстрижем следващия път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари