IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би с ново историческо постижение

16 март 2021 10 50

Нейната песен Bodak Yellow ѝ отреди място в историята

Снимка: Getty

Карди Би продължава с историческите си постижения, като още веднъж направи нещо, което заслужава внимание.

Дебютната ѝ песен Bodak Yellow, която излезе през 2017 година, се сдоби с диамантен сертификат. Това превръща Карди Би в първата рап изпълнителка, която получава такова признание, като сингълът се е продал в 10 милиона копия. Преди да сподели щастливата новина, рапърката публикува забавно видео в Twitter, в което обяснява, че иска да избегне среща с продуцентите си, които искали да ѝ кажат нещо важно.

Феновете обаче почти веднага разбраха за какво става въпрос и изпаднаха в истерия относно постижението на любимката им. Карди не можеше да повярва, че потребителите толкова бързо са познали и допълни, че е на седмото небе и ще ѝ трябва малко време, за да осъзнае какво се е случило. „Ще говоря с вас утре и ще отговарям на вашите пожелания“, обеща Карди.

В допълнение към историческото постижение на Bodak Yellow, още едно парче на рапърката се представя доста добре в класациите. Хитът ѝ от 2020 година WAP, в който участва и Megan Thee Stallion, е напът да се превърне в диамантен, получавайки платинен сертификат пет пъти. За да достигне до следващото ниво WAP трябва да получи още пет подобни документа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Всички тези признания се вписват в кариерата на Карди, която продължава да чупи рекорди. Тя се превърна в рапърката с най-много номер 1 сингли в историята на Hot 100, първата рапърка с хит номер 1 в две различни десетилетия и първата жена соло изпълнител, която печели „Грами“ за най-добър рап албум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари