IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маска с авокадо и алое вера – тайната на Карди Би за красиви къдрици

9 февруари 2021 16 30

Тя сподели, че използва домашно направена маска за косата на дъщеря си

Снимка: Getty

Когато Карди Би не показва различните си перуки в музикално видео, не позира в странни рокли и не впечатлява с дългите си нокти, тя просто е съпруга на Offset и майка на дъщеря си Кълчър. Изпълнителката е успяла да предаде част от навиците си на момиченцето, като то обича да носи дизайнерски чанти, да се снима във фотосесии и да се грижи за косата си.

Разбира се, Карди е тази, която най-добре се грижи за къдриците на Кълчър, като използва изцяло натурални маски за коса. Тя сподели рецептата за една от тях миналата година, а сега разкрива как може да поддържаме къдриците си здрави и хидратирани.

През ноември 2020 година рапърката показа, че една от любимите ѝ маски за коса съдържа само пет съставки – авокадо, яйце, мед, рициново масло и кокосово масло. Сега звездата споделя подобна рецепта, но с няколко промени в съставките. Използва социалната мрежа Instagram, за да покаже как смесва продуктите, като направата на домашната маска е изключително лесна.

Карди започва с половин авокадо, което поставя в блендер. След това, добавя две яйца и майонеза, а после е време за алое вера. Тя предупреждава, че последната съставка мирише много лошо и трябва да бъдем подготвени за това. За да завърши рецептата, рапърката добавя две неща, които са ни вече познати от предишния урок по домашни маски – мед и рициново масло.

За меда Карди казва, че предпочита да е необработен, защото той действа много по-добре върху къдриците на дъщеря ѝ. Рициновото масло, от друга страна, може да помогне за хидратацията на косата и допълнителна гъвкавост. Карди слага всичко в блендера и смесва до получаване на кремообразно, зелено лечебно средство.

За съжаление, рапърката не показа как прилага маската върху косата на Кълчър, но с всички тези подхранващи съставки, сме сигурни, че се постига невероятен ефект. Добре е да приложите маската преди да се изкъпете със шампоан, за да се сдобиете с мека коса, след като излезете от банята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари