IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платиненорусо – изборът на Карди Би за нова прическа

17 декември 2020 14 50

Певицата обожава да сменя цвета на косата си

БГНЕС

Карди Би е една от изпълнителките на световната сцена, която държи много на външния си вид. Освен че рядко излиза навън без грим, тя е известна с това, че често сменя перуките си. След като за последно бе брюнетка, изведнъж тя се появи като блондинка в Instagram, за изненада на последователите си.

За да поздрави за рождения ден своя любим – Offset,, тя е избрала да се преобрази с чисто нова платиненоруса коса.

„Пожелавам ти повече позитивност, мъдрост, здраве и Бог да продължи да те държи с толкова добро сърце“, написа тя по повод 29-ия рожден ден на своя съпруг и му благодари, че ѝ е помогнал да развие своя бизнес през последните няколко месеца.

Карди Би е вдигнала русата си коса на опашка, като част от кичурите ѝ се спускат над лицето ѝ. Докато записва своето обръщение към половинката, мъжът ѝ се появява в кадър и я прегръща.

И ако си мислите, че рапърката все още е с платиненорус цвят на косата, се лъжете. Няколко дни след партито по случай рождения ден на Offset, се появиха техни снимки от нощен клуб. На кадрите певицата вече е с нова перука – светлокестенява с кичури.

Няма как да не отбележим, че провокативният тоалет на изпълнителката в кафяво отива доста на новата ѝ прическа, с която се надяваме да остане за по-дълго.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари