IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона си направи първата татуировка

8 декември 2020 14 40

Поп иконата влезе в студиото след гафа с феновете на Марадона

БГНЕС

Наскоро Мадона ни изненада, появявайки се с нов цвят на косата. Боядисвайки я от русо в розово, тя се присъедини към списъка със звезди, заложили на така наречения „карантинен стил“. Сега, близо седмица след като фенове на Марадона „я погребаха“ заради грешно изписване на името му, тя е готова за друга промяна.

Отбелязвайки се от тату студио, тя сподели с феновете си в социалните мрежи, че ще си направи първата татуировка за нейния 62-годишен живот.

Певицата разкри, че е избрала един от най-известните татуисти в Холивуд.

Изпълнителката показа серия от снимки във Facebook и Instagram. На първите се вижда обстановката в студиото и това как тя обсъжда със специалист идеята си. В следващите тя вече лежи на кушетката и е подала лявата си ръка.

„L R D M S E“ е надписът, който Мадона пожелала да бъде изрисуван на нейната китка. Ако се чудите какво точно означава, не си мислете, че това е закодирано послание, а първите букви от имената на шестте ѝ деца – Лурдес, Роко, Дейвид, Мърси, Стела и Естер.

Мадона озаглави галерията си „Inked for the Very First Time...“, като е прибавила хаштага #family, с което иска да покаже колко много държи на семейството си.

Певицата се събра със своите наследници на Деня на благодарността, като сподели обща снимка с тях. Освен свои снимки, в социалните мрежи тя често качва техни изяви. Най-малките ѝ деца са двете близначки на 8 г., които умеят да свирят на китара, ходят на балет и дори на бокс. По-големите им батко и кака пък танцуват и пеят доста добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари