IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона боядиса косата си в розово

13 октомври 2020 17 40

Певицата призовава хората да гласуват за Джо Байдън

БГНЕС

Близо три седмици преди президентските избори в САЩ, много известни личности призовават своите фенове да гласуват, агитирайки за своя фаворит. Една от тях е Мадона, която е неузнаваема с новата си прическа. 

Поп иконата сподели снимки в Instagram. С тях изненада своите последователи с розовата си коса. Показвайки своята промяна, тя написа: 

„Трите лица на момиче, което току-що гласува. Излезте оттам и поемете отговорност, хора“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

Мадона привлича вниманието и с това, че вече се е ориентирала за кого да пусне гласа си. Поставяйки хаштага #bidenharris2020 към своята публикация, тя разкрива, че това е Джо Байдън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

Облечена със синя блузка с бяла якичка, певицата носи лек грим и диоптрични очила, които ѝ придават вид на отговорен гласоподавател. 

И докато на снимките косата на изпълнителката е прибрана, в следващите ѝ постове тя е пусната и се вижда съвсем ясно. Част от кичурите ѝ имат сякаш лек оранжев оттенък, с което може да отбележим, че тя харесва една от тенденциите в косите за есен 2020 – златна праскова.   

Освен Мадона, други известни дами, подкрепящи кандидата Байдън, са Хейли Болдуин и Тейлър Суифт. Те също споделиха своето мнение за него в социалните мрежи и припомниха на американците колко е важно да отидат до урните. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

баба Вуна ( преди 3 години )
Така правят и наще бабички,на които им липсва внимание
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар