IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Карди Би и дъщеря й с еднакви тоалети

4 септември 2020 10 50

Двете дами греят в розово

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Карди Би продължава да попада в медийното пространство, благодарение на своите изяви и публикации в социалните мрежи. Само преди няколко седмици тя пусна парчето си "WAP" заедно с колежката си Megan Thee Stallion и спокойно можем да кажем, че песента предизвика истински фурор. В платформата TikTok се появи и тенднеция, в която потребителите се опитват да изтанцуват танца в клипа. 

За да отбележи успеха на парчето, Карди подари специална дамска чанта на Megan Thee Stallion. Марката е "Birkin", а предната част на чантата е изрисувана с лика на рапърката и един бял тигър. "Не мога да повярвам какво получих. Благодаря ти, Карди. Сега се чудя аз какво да ти взема", написа изпълнителката в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hot Girl Meg (@theestallion) on

В дъното на чантата Карди е написала и специално послание до колежката си. "Благодаря ти, Мег, оценявам те". Освен портретна рисунка и белия тигър, върху аксесоар е изрисувано и силует на Хюстън - родния град на Меган. Засега не се знае кой е дизайнерът на чантата, но моделът е един-единствен.

Сега, Карди показа, че и дъщеря й се радва на подобна чанта. Рапърката публикува снимка в социалните мрежи, на която тя и Кълчър позират с еднакви розови чанти от марката "Birkin". Двете дами дори са се координирали за тоалетите си, които напълно пасват на чантите. Малкото момиченце носи розово оунзи, бели обувки, слънчеви очила и голяма розова панделка на главата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Карди пък заложи на къс суитшър без ръкави, брошка от "Chanel" и бели слънчеви очила. Розовата й чанта в тон с тоалета й, като страните и дръзките й са бели. "Аз и моето бебче", пише рапърката под снимката. Във втората си публикация звездата показа и кратко видео от процеса на заснемане на специалната фотосесия. В клипа се вижда как майка и дъщеря носят чантите си и вървят ръка за ръка към чакащата ги кола.

Според Entertainment Tonight, розовата чанта на Кълчър си е нейна, а не е наета само за фотосесията. Баща й - Offset, я е подарил за втория рожден ден на момиченцето. През юли то навърши 2 години. Рапърът беше нападнат, че е взел толкова скъп аксесоар на дъщеря си, но Карди веднага го защити. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари