IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би пуска козметика за коса

3 април 2021 16 30

Изпълнителката е работила тайно по проекта от началото на пандемията

Снимка: БГНЕС

По време на пандемията голяма част от артистите останаха без работа заради затварянето на театрите, концертните зали и киносалоните. Снимките на нови филми бяха забавени или тотално спрени, а музикалните турнета и изпълнения на живо се превърнаха в мечта за всички нас.

Именно затова повечето хора в развлекателната индустрия започнаха да мислят върху нови начини, с които да си докарат нужния доход. Един от най-печелившите браншове се оказа козметиката, като голяма част от звездите се насочиха към създаването на продукти за грижа за кожата и косата или пък пускането на гримове.

Към огромния списък от нови козметични основатели се присъединява и Карди Би, която тайно е работила върху новия си проект. Изпълнителката смята да създаде козметична линия за грижа за косата. За това намекна самата тя в социалните мрежи, като сподели серия от туитове, които след това пренесе и в Instagram.

В публикациите Карди обяснява, че испанското ѝ потекло няма нищо общо с текстурата на косата. Отговорът ѝ бе провокиран от фенове, които коментират, че звездата е с къдрава коса, само защото е от латиноамериканската общност. Тя също така добави и снимки, на които показва различните прически, които е имала досега.

Това обаче не беше най-интересното от историята. След като отговори на критиците, Карди заяви, че ще пусне на пазара продукти за коса и обясни, че етнос и раса са две различни неща. „Тази година ще пусна козметична линия за коса, върху която работех у дома и ми трябваше, за да се грижа за моята и за косата на дъщеря ми. Мисля, че е време хората да се образоват на тема националност, раса и етнос“, пише Карди в социалните мрежи.

Тя допълва, че човек не може да промени своята ДНК или националността си, но пък може да се погрижи за косата. Рапърката поясни, че не всеки, който говори испански е мексиканец.

Засега Карди не е споделила повече детайли около новия си проект, но се предполага, че продуктите ще бъдат направени от естествени съставки. Това заподозряха феновете, след като стана ясно, че изпълнителката изпробва всяко нещо върху себе си и дъщеря си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари