IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжки прически: Джъстин Бийбър, къде са ти растите?

26 май 2021 11 00

Певецът се подстрига, но не отиде на наградите Billboard

БГНЕС

Джъстин Бийбър е от младите изпълнители, които често сменят прическата си. Виждали сме го с бретон, прилежно зализан с гребен или гел настрани, когато пусна първите си хитове. След това дойде ред на стилизирането на бодлички, после прическата първи номер и боядисването в русо. Наскоро той изненада феновете си за пореден път, появявайки се с расти, които обаче му омръзнаха твърде рано.

В серия от публикации изпълнителят показва как носи растите – пуснати свободно, хванати на две опашки или увити на симпатични рогчета. Дори започна да си връзва кърпа на главата, на която отиваха повече, отколкото на шапките му с козирка, под които стърчаха странно. Но ето че дойде време да ги отреже, за радост на жена му Хейли, която едва ли си пада по въпросното сплитане на косата.

27-годишният изпълнител сподели своя нова снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че е обръснал косата си. Новата му прическа е доста къса, подобно на тази на Ромео Бекъм, който отскоро е рус.

„Честита неделя“, написа Бийбър към кадъра, на който обядва в заведение заедно с жена си.

Най-вероятно заради по-сложната поддръжка и това, че в един момент, дори и да се мият, растите започват да създават дискомфорт в горещините, Джъстин е избрал да се подстриже.

„Боже мой, отрязал си ги!“, „Най-сетне“, пишат доволно почитатели под снимката.

И ако си мислите, че певецът е освежил вида си за наградите Billboard, се лъжете, защото тази година той реши да ги пропусне, нищо че го номинираха в цели 5 категории. Звездата не споделя причината, но най-вероятно просто иска да си почива и не желае да се напряга излишно с репетиции и тоалети за червения килим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари