IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Джейда Пинкет Смит се раздели с косата си

17 юли 2021 13 30

Промяната е била вдъхновена от дъщеря ѝ Уилоу

Снимка: БГНЕС

Каквато дъщерята, такава и майката, нали? В случая на Джейда Пинкет Смит отговорът е „Да“.

Вместо да мисли за нова прическа всеки ден, водещата реши да последва примера на дъщеря си Уилоу и да обръсне цялата си коса. Тя публикува снимка от промяната, обяснявайки че отдавна е искала да я направи. Все пак човекът, който ѝ е вдъхнал нужния кураж, е била Уилоу, която наскоро също се обръсна. „Уилоу ме накара да го направя, защото беше време да се отпусна. 50-те ми години определено ще бъдат жестоки с тази прическа“, написа съпругата на Уил Смит.

Разбира се феновете не губиха време и веднага се насочиха към коментарите, за да поздравят Джейда за новата прическа. Към тях се присъединиха и звездни приятели на семейство Смит, включително и Тина Лаусън, която е майката на Бионсе. Тя написа, че по този начин водещата показва своето красиво лице и проницателни очи. „Перфектност“, допълни Лена Уайти. Разбира се, публикацията не можеше да мине и без окуражителните думи на Уилоу, която написа, че майка ѝ е невероятна.

Публикацията в Instagram съдържа скрийншот от социалния профил на Уилоу. 20-годишната певица сподели снимка с майка си, на която и двете вече са с голи глави. „Един подарък е искрен, когато е даден от сърцето на правилния човек в правилното време на правилното място, и когато не очакваме нищо в замяна“, написа Уилоу под своята публикация. Втората част от поста на Джейда беше кратко видео, на което тя просто показва новата си прическа.

Обръсването на косата е доста познато сред дамите в семейство Смит. Уилоу го направи за първи път през 2012 година, а баща ѝ Уил Смит си спомня за този странен момент. В интервю от 2017-а той казва, че по онова време е карал дъщеря си да продължи с музикалното си турне, въпреки че просто е искала да се прибере у дома. „Един ден слязох долу и видях, че няма коса. Беше го направила по средата на турнето си. Не можех да повярвам“, казва актьорът.

Сега Джейда не преминава през труден период, нито пък иска да е бунтарка. Просто е решила да промени визията си и е сметнала, че примерът на дъщеря ѝ е най-подходящият.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари