IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет Смит показа поема от Тупак по случай рождения му ден

17 юни 2021 10 40

Рапърът щеше да навърши 50 години

Снимка: Getty

Джейда Пинкет Смит отбеляза рождения ден на Тупак Шакур по невероятен за феновете начин. На 16 юни рапърът трябваше да навърши 50 години. За съжаление той умира на 13 септември 1996 година, 6 дни след като са го простреляли в Лас Вегас.

Смъртта на Тупак почерни света, а някои от най-добрите му приятели продължават да си спомнят за него. В това число влиза и Джейда Пинкет Смит, която показа непубликувана досега поема от рапъра. Тя я сподели със света, за да покаже, че изпълнителят най-много е обичал да изразява чувствата си чрез думите и песните.

В социалните мрежи Джейда сподели ръкописна поема, която носи заглавието „Изгубени души“. Малко по-късно, след като Тупак изпраща написаното на приятелката си, той пуска песен със същото заглавие. Според Пинкет, той е сътворил поемата докато е бил в затвора „Райкърс“ в Ню Йорк. „Не мисля, че би имал нещо против да споделя това с вас“, обяснява звездата.

Със синя химикалка Тупак пише относно смисъла на живота и как се е променило мисленето му след престоя в затвора. „Оцеляването сред престъпници превърна топлото ми сърце в лед. Преди мечтаех и сънувах, а сега ме е страх да заспя. Ужасен съм не от живота или смъртта, а от това да бъда буден и да бъда себе си“, се казва в поемата. Рапърът допълва, че някой ден дори най-чистите сърца ще бъдат разкъсани и единственото, което ще остане на света са изгубените души. „Твой, Тупак“, е подписът най-отдолу.

Публикацията веднага събра хиляди харесвания и коментари, като един от тях беше от Адриен Норис – майката на Джейда. „Това е толкова красиво! Той щеше да има невероятно влияние в този смутен свят“, пише тя. Най-вероятно водещата на Red Table Talk говори за протестите в САЩ за равните права на чернокожите. От началото на 2020 година в страната постоянно има недоволство от своеволията на полицията срещу представители на цветнокожата раса.

Тупак Гети

Снимка:Getty Images

Преди три години Джейда отново говори за смъртта на един от най-близките си приятели. „Претърпяла съм много загуби. Много от близките ми приятели вече ги няма. Те дори не стигнаха до 30 години. Не минаха и 25. Много хора говорят за връзката ми с Пак и мислят, че я разбират. Но това беше една огромна загуба в моя живот“, признава Смит. Допълва, че е очаквала рапърът винаги да бъде до нея и чувства лек гняв, защото не е трябвало да го сполетява такава съдба.

През 2020 година пък Уил Смит, съпругът на Джейда, казва, че е бил доста притеснен от връзката между Тупак и жена му. „Никога не можех да говоря спокойно с него, защото не го харесвах много. Той беше израснал с Джейда и двамата бяха много близки“, разкрива актьорът. Все пак уверява, че между двамата приятели никога не е имало сексуални отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари