IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Джейда Пинкет Смит с козметична линия

25 февруари 2021 09 00

Цената на продуктите е под 6 долара

Снимка: БГНЕС

Точно когато си помислихме, че Джейда Пинкет Смит е направила всичко в живота си, тя решава да започне още едно бизнес начинание.

На 22 февруари, Пинкет, която се подвизава като водеща, актриса и певица, обяви, че пуска на пазара линията си Hey Humans. Тя разкри, че не само е съосновател на марката, но е и нейният креативен директор. В съобщението в Instagram Джейда заяви, че продуктите са естествено произведени и са опаковани в алуминий и хартия, които са рециклируеми материали. По този начин тя помага за поддържането на чисти океани.

Продуктите ще бъдат за лична хигиена и ще бъдат достъпни за всички. Според InStyle, нито една стока няма да бъде по-скъпа от 6 долара. Освен цената, марката привлича и с мисълта си за природата. Освен капачката на пастата за зъби, която е направена от пластмасови отпадъци, опаковката на всеки продукт е изработена от изцяло рециклируеми материали.

Hey Human стъпва на пазара с 20 продукта, включително различни вкусове паста за зъби, шест аромата дезодорант, шест вида душ гел и четири вида лосиони за тяло. Чистите, веган формули се състоят от естествено получени, високоефективни съставки, като масло от жожоба, което се намира в душ геловете, както и кокосово масло в дезодорантите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари